20090215

omakuvia


Yksi juttu mistä en tykkää tän bloggerin kanssa toistaiseksi on se että se haluaa laittaa kuvat ensimmäisenä ja tekstin vasta sen jälkeen. Ehkä mä vielä ylitän sen fiksuudessa ja keksin miten selitän ennenkuin kuvitan.
Joka tapauksessa, meillä oli valokuvauksessa sellainen tehtävä kuin omakuva, jossa itseä ei saa näkyä suoraan. Heijastuksia ja asioita jotka kuvaa itseään. No, meidän jättimäisen pihan pohjalla on kaksikin vähän suurempaa lammikkoa, ja tämän talon lukuisista pinnoista voi heijastaa itseään vaikka millä mitalla, mutta koska minä olen tunnetusti asioiden viimetippaan-työntäjä, en voinut tehdä näitä ennen kuin deadline uhkasi seuraavana aamuna, ja kello oli tietenkin jo lähemmäs kahdeksaa illalla ja ulkona on niin pimeää että voi kompastua jalkoihinsa.
Eli tietenkin kuvasin nämä oman huoneeni lattialla (inhoan kokolattiamattoja, mitä vikaa kauniissa laminaatissa ja pehmeissä matoissa?) ja kuvailin sitten seiniäni (vakuutan että ne on hostsiskon laittamat, eikä kuvat - varsinkaan ensimmäinen - ole välttämättä sitä korkeinta MINÄÄ), tärkeitä tavaroita ja laitoin parhaat tänne.

No comments: