20090302

hiljaa aika kulkee, eikun ei sittenkäänTyperää. Typerää, typerää, typerää. Liikaa ajatuksia ja ei mitään tai ketään kenelle purkaa niitä ja mua ärsyttää, mua ärsyttää että mua ärsyttää vaikka mua ei pitäisi ärsyttää koska sinällään ei ole mitään mistä ärsyyntyä, ei enää nyt kun Emily kertoi miksi se ei vienyt mua shoppailemaan (se oli ostamassa mulle synttärilahjaa eikä se siksi voinut) ja äh.

Tälläkin tullut vähän hidas alku, mutta sille ei voi mitään. Tänään otin kuvia crossroadsin drama-ryhmästä ja pitää katsoa jaksanko laittaa niitä jonnekin jossain vaiheessa koska niistä tuli aika hienoja.

Mä en ole syönyt sushia seitsemään kuukauteen, mulla on ikävä ruisleipää salmiakkia ja terveellistä kouluruokaa (tätä en uskonut sanovani), jokainen päivä koulussa on vähän turhauttava kun on nälkä ja koulun ruokalasta ei saa mitään terveellistä, eikä mulla aamuisin ole aikaa tehdä kunnon eväitä.

5 comments:

Dominus said...

hey girl!!!
good blog!!!
i liked the your pictures, original..
where are you from????
i am brazilian, nice to meet you, sorry for my English, he not very good!! =)
I could not read almost anything (your language is very difficult), it appears to be a good text. =)
Enter in my blog, leave me a hi!!
see you!
from Brazil, Ramon... =)

samae said...

dude, söin tänään kouluruokaa, ranskalaisii ja turkey corn dogsei, ne oli hyvii mut sit ollu kauheen paha omatunto ku niis oli varmaan kilo rasvaa ja mun naama ei tykkää. tuun laihtuu 1203 kiloo ku pääsee takas suomeen. sain mun lentotiedotki tänää tai eilen, lähen vast 23-25.6.

samae said...

ps ton brassin blogi on aika random, siel on kaikkii slideshow systeemei ja podcastei ja joku iphone musaplayer

rreetta said...

jenkkien kouluruoka on ällöö. en oo aikasemmin tajunnu et oon ite saanu ees kommenttei, hupsista.

haha thanks! =) yeah i know, finnish is hard to read (i'm from finland) but i'm trying to keep it in finnish so far, haha.

Anonymous said...

Mielestäni muut sivuston omistajat pitäisi ottaa tällä sivustolla malli, erittäin siisti ja hyvä käyttäjäystävällinen tyyli ja design, puhumattakaan sisällöstä. Olet asiantuntija tähän aiheeseen!