20090212

alku tai jotain sinnepäin, ja minä

Olisin voinut aloittaa uudelleen tän pitämisen perjantaina, kolmastoista päivä (musta se olisi ollut aika hauska), mutta mulla ei ole tänään tekemistä. Älkää peruutelko sovittuja juttuja sillä ettette ilmesty paikalle, se on todella turhauttavaa.

Idea? Taas Yksi Photoblogi. En tiedä minne olen menossa enkä puhu siitä mistä olen tulossa mutta haluan kehittyä valokuvien kanssa, ja milläs parempi aloittaa kuin naamakuvilla. Yritän jatkossa olla vähän niukempi niiden kanssa mutta alku on alku. Kielenä on toistaiseksi suomi, vaikka nimi onkin englanniksi, mutta saa nyt nähdä mitä sen jälkeen tapahtuu.

2 comments:

samae said...

mitäköhän mun nyt piti kirjottaa.. oon aika hyvä kommentoimaan ku unohin jo. nii. mua kans vituttaa toi jenkkejen tapa et puolet jutusta on ihan pelkkää sanahelinää. tai kulttuurierohan se enemmänki on, täällä we need to hang out on sama ku moi moi. kyl suomes on helpompaa ku ihmiset toimii niinku ne puhuu:D vois olla jenkeille hankalaa ku asiat tapahtuis aina. tai sit niist tuntus hassulta ku kukaa ei kerro niille noita juttuja koko ajan:D mä vähän ignoraan aina kaikki lupaukset ja soittelen ite perään ku se näyttää toimivan. on ain hauska ku jengi on sillee et mä soitan sulle jos teen jotain tänää ja sit ne tulee koulus maanantain kertoo kuin hyvät bileet oli:D anyways. mä meen nyt nukkuu

samae said...

vitsi tulee ikävä jenkkei tost kuvast mis on auton peili. siinäki on tollaset varotustekstit <3