20090323

globes










No hyvää päivää, eihän tässä ole mennyt kuin semmoinen kuukausi viimeisestä päivityksestä. Mikä vielä kertoo minusta jotain, hihi.

Tässä viikko sitten käytiin St. Louisissa parin muun vaihto-oppilaan kanssa pyörimässä. Mulla olisi ollut tarkoitus laittaa tänne mun valokuvauskurssin low key / all black - kuvia, mutta unohdin ettei mulla ole niitä kuvia kotikoneella vielä : (

20090302

hiljaa aika kulkee, eikun ei sittenkään



Typerää. Typerää, typerää, typerää. Liikaa ajatuksia ja ei mitään tai ketään kenelle purkaa niitä ja mua ärsyttää, mua ärsyttää että mua ärsyttää vaikka mua ei pitäisi ärsyttää koska sinällään ei ole mitään mistä ärsyyntyä, ei enää nyt kun Emily kertoi miksi se ei vienyt mua shoppailemaan (se oli ostamassa mulle synttärilahjaa eikä se siksi voinut) ja äh.

Tälläkin tullut vähän hidas alku, mutta sille ei voi mitään. Tänään otin kuvia crossroadsin drama-ryhmästä ja pitää katsoa jaksanko laittaa niitä jonnekin jossain vaiheessa koska niistä tuli aika hienoja.

Mä en ole syönyt sushia seitsemään kuukauteen, mulla on ikävä ruisleipää salmiakkia ja terveellistä kouluruokaa (tätä en uskonut sanovani), jokainen päivä koulussa on vähän turhauttava kun on nälkä ja koulun ruokalasta ei saa mitään terveellistä, eikä mulla aamuisin ole aikaa tehdä kunnon eväitä.